Tuesday , April 30 2024

CAS caută urgent medic de familie în comuna Vicovu de Jos

Doritorii pot trimite documentele necesare pe mail-ul instituției, până pe data de 25 mai. Contractul-cadru va intra în vigoare începând cu data de 31 mai .

Casa de Asigurări de Sănătate încheie, în această lună, contract cu un medic de familie pentru comuna Vicovu de Jos, urmând ca documentele celor interesați să fie trimise pe mail-ul instituției până pe data de 25 mai. Pe data de 26 mai vor fi publicate dosarele care au fost respinse de la contractare, putând fi depuse contestații în 24 de ore, iar rezultatele finale se vor afișa pe data de 30 mai. Noul Contract-cadru se va semna cu data de 31 mai și va fi valabil până la sfârșitul anului.

Tot mai multe comune sucevene caută, în ultima perioadă, medic de familie, numărul pacienților asigurați care au rămas fără asistență medicală fiind în creștere. De la începutul anului, comunele Arbore și Stroiești au anunțat că au nevoie de medic de familie.

Alte câteva mii de pacienți, marea majoritate asigurați, nu au medic de familie, de ani de zile, în comunele Cârlibaba, Poieni-Solca, Vulturești și Crucea, aici ultimul medic de familie încheindu-și activitate în 2013. (C. R.)

Vezi si

Recomandări ale pompierilor suceveni pentru petrecerea în siguranță a minivacanței de 1 Mai și Paști

 În perioada premergătoare și pe timpul minivacanței de 1 Mai și a sărbătorilor prilejuite de …