Tuesday , April 30 2024

Deputatul liberal Bogdan Gheorghiu le va citi povești copiilor de la grădinița din Bahna Arini, în cadrul unui program lansat când conducea Ministerul Culturii

Anul trecut, deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, în calitate de ministru al Culturii, a semnat un protocol de colaborare între Asociația OvidiuRo, Ministerul Educației și Ministerul Culturii în vederea stimulării lecturii atât în grădinițe, cât și în cadrul familiei.

Astfel a fost demarat Programul național de încurajare a lecturii în grădiniță și în familie „Citește-mi 100 de povești!”. Programul  se desfășoară sub egida Proiectului „România Educată”, derulat de Administrația Prezidențială.

“Cred că este un gest firesc să continui să sprijin Asociația OvidiuRo în misiunea de a ajuta copiii, în special pe cei care provin din medii defavorizate, să aibă parte de educație timpurie de calitate. Astfel, vineri, 20 mai 2022, de la ora 9:00, vom merge la grădinița din Bahna Arini, comuna Preutești, județul Suceava, pentru a le citi copiilor. Doar prin exemplul personal putem să îi obișnuim pe cei mici să citească”, a declarat deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu.

Liberalul suceveana a mai anunțat că, în cadrul acțiunii de vineri, după ora 11:00, vor fi vizitate Maternitatea și secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. (O.S.)

Vezi si

Accident la Salcea între un autoturism și o camionetă

Marți dimineață, în jurul orei 07.30, pe raza localității Salcea a avut loc un accident …