Tuesday , April 30 2024

 LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului Național

Micii voleibaliști pregătiți de Bogdan Macsim au câștigat în minimum de seturi toate cele trei meciuri disputate în cadrul turneului semifinal II găzduit de sala Unirea

LPS Suceava s-a calificat pentru al doilea an consecutiv la turneul final al Campionatului Național de volei masculin – speranțe din postura de ocupantă a primului loc la turneul semifinal II desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în sala Unirea.

Echipa antrenată de Bogdan Macsim a câștigat în minimum de seturi toate cele trei meciuri disputate: 3-0 cu Arcada Galați, 3-0 cu CSŞ Tulcea și 3-0 cu LPS Piatra Neamț.

Cu această ocazie, antrenorul Bogdan Macsim a ținut să mulțumească conducerii Liceului cu Program Sportiv din Suceava și sponsorilor Acerbis Sport România și Imperial Slots Games Suceava.

LPS Suceava mizează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Ioan Verciuc, Alexandru Andrușcă, Luca Ghiuță, Marian Movileanu, Valeriu Verciuc, Andrei Cojocar, Matei Truscan, Emanuel Cocîrlă, Adelin Găină, Eduard Ananii, Andrei Andrușcă, Ştefan Niță și Andrei Nemțoi.

Turneul final va avea loc în perioada 11-15 mai și va reuni la start cele mai bune opt echipe din țară la categoria speranțe, este vorba de CSŞ Zalău, CTF Mihai I București, CSM București, Arcada Galați, CSŞ “Avram Iancu” Ştei, Academia de Volei “Marius Lazăr” Zalău, CSŞ Caransebeș și LPS Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …