Friday , May 3 2024

Pieton în vârstă de 78 de ani, lovit de o mașină în timp ce traversa strada fără să se asigure

Duminică, 3 aprilie, în jurul orelor 11.10, L.  Cosmin, de 20 ani, din Liteni, în timp ce conducea  un autoturism marca VW  dinspre Verești spre Chilișeni, a surprins și accidentat un bărbat de 78 de ani satului Poieni, comuna Udești, care, în calitate de pieton, s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului public  fără să se asigure. După producerea accidentului rutier, șoferul a oprit autovehiculul și discutat cu pietonul, care i-a declarat că nu dorește să fie preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la spital pentru investigații, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

politia, masina noua Obiectiv

Puțin mai târziu, bătrânul a acuzat dureri în zona toracică și abdominală, acesta fiind transportat de o ambulanță la Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, unde în urma investigațiilor medicale, medicii din cadrul UPU, au stabilit următorul diagnostic: contuzie regiunea abdominală și toracică, contuzie umăr stâng.

Polițiștii au  întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă  și părăsirea locului accidentului.

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …