Tuesday , April 30 2024

Mașinile abandonate de ucraineni blochează parcarea aeroportului

Aeroportul Suceava se confruntă cu o problemă legată de locurile de parcare, în momentul de față parcarea aeroportului a devenit neîncăpătoare. Despre această situație a făcut referire și președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, în ședința de miercuri, 30 martie, a deliberativului județean.

Astfel, șeful administrației județene a explicat că lipsa locurilor de parcare este generată de faptul că sunt multe mașini cu număr de înmatriculare din Ucraina care au fost abandonate de cei care, în graba lor de a fugi din țara invadată de ruși, au ajuns în România pe la vama Siret și au plecat cât au putut de repede spre alte destinații externe, lăsându-și mașinile în parcare. „Avem o problemă uriașă în aeroport. Foarte multe mașini, în special cu număr de Ucraina, sunt lăsate abandonate, pentru că oamenii au plecat cu avionul și multe locuri sunt blocate de mașinile lor”, a spus Gheorghe Flutur.

El a precizat că pentru rezolvarea acestei probleme, o soluție ar fi achiziționarea de teren pentru extinderea spațiului de parcare de la aeroport. (D.P.)

Vezi si

Recomandări ale pompierilor suceveni pentru petrecerea în siguranță a minivacanței de 1 Mai și Paști

 În perioada premergătoare și pe timpul minivacanței de 1 Mai și a sărbătorilor prilejuite de …