Tuesday , April 30 2024

Un scandalagiu din Budeni- Dolhasca a fost băgat după gratii după ce a bătut doi bărbați într-o crâșmă

Duminică, polițiștii din Dolhasca au fost chemați la un bar din localitatea Budeni, denumit generic ”La Rică”, unde, în urma unui conflict spontan,S. Gheorghe Ionuț, C. Neculai au fost loviți de către Grigoraș Nicolae, care avea supra sa și un cuțit.

La sosirea polițiștilor și agresorul prezenta urme de violență, fiind lovit la rândul său de cei doi ,dar și de alte persoane aflate în bar.

Grigoraș Nicolae  prezenta o stare de agitație fizică, iar polițiștii au decis încătușarea acestuia, ulterior fiind solicitat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S. Gheorghe-Ionuț și C. Neculai au fost transportați la spitalul municipal Fălticeni.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că duminică, în jurul orelor 17:20, Grigoraș Nicolae aflându-se în incinta barului SC.MIDARAL.SRL din Budeni, oraș Dolhasca, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violență asupra victimei Ș. Gheorghe Ionuț din aceeași localitate, lovindu-l inclusiv cu un cuțit în zona abdomninală, provocându-i o plagă minoră fără sângerare. În apărarea acestei persoane a intervenit și C. Neculai, care, la rândul său, a fost lovit de același agresor.

Grigoraș Nicolae a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdu sîn arestul IPJ Suceava.

Vezi si

Recomandări ale specialiștilor DSP Suceava de Sărbători: prepararea corespunzătoare a alimentelor și evitarea exceselor alimentare

Consumarea alimentelor în exces poate duce la dispepsii gastro-intestinale (greţuri, balonări, dureri abdominale difuze, scaune …