Tuesday , April 30 2024

Legea marțială. În regiunea Cernăuți au fost instalate puncte de control

În regiunea Cernăuți au fost instalate joi puncte de control, după instituirea legii marțiale în Ucraina, pe fondul atacurilor Rusiei. Angajații Poliției Naționele din regiune vor asigura ordinea şi siguranţa publică.

Conform bucpress, ca urmare a instituirii legii marțiale pe teritoriul Ucrainei, poliția din regiunea Cernăuți va patrula mai intens obiectivele de infrastrucutră și ordinea publică. Despre acest lucru a declarat joi, 24 februarie, în cadrul unui briefing de la Adminsitrația regioanlă de stat Cernăuți, seful Directiei Generale a Politiei Nationale, Ruslan Dudareți, potrivit UA:Bucovina.

„Ordinea publică este asigurată de poliție în regim intens. Au fost introduse patrule suplimentare, teritoriul este patrulat. Vă rugăm să înțelegeți că astfel de măsuri restrictive au fost adoptate pentru propria dumneavoastră protecție. Vor fi verificate documentele și autoturismele, astfel încât îi îndemn pe cetățeni să aibă acte la ei”, a concretizat șeful poliției din regiune.

”Pe teritoriul regiunii Cernăuți sunt instalate puncte de control ale poliției și angajaților Gărzii Naționale. Nu intrați în panică”, a declarat seful Directiei Generale a Politiei Nationale, Ruslan Dudareți.

sursa foto: bucpress

Vezi si

Patru elevi suceveni s-au remarcat la etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză 

Etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză a avut loc, în perioada 26-30 aprilie 2024, la …