Thursday , May 2 2024

Festivalul “Tara Fagilor, in Moldova lui Stefan cel Mare”, la a doua editie, la Putna

Prim\ria Putna [i Asocia]ia de Dezvoltare Locala Putna organizeaza s=mb\t\, 11 septembrie a.c., a doua edi]ie a Festivalului “}ara Fagilor, în Moldova lui {tefan cel Mare”.
Deschiderea oficiala a Festivalului va avea loc în fa]a C\minului Cultural din Putna, la ora 10.00, cu o parada a costumelor populare, a c\l\re]ilor [i a celor mai frumoase cale[ti, în acordurile invitatului special – Fanfara de la 10 pr\jini.
Va urma un program artistic, între orele 11.00-15.00, la care vor lua parte ansamblurile artistice de la Putna, Straja, Bilca [i G\l\ne[ti. Dupa amiaza, între 15.00-17.00, va avea loc a doua etapa a campionatului jude]ean al T\ietorilor de lemne [i un concurs de skandenberg, organizate de c\tre Clubul Sportiv Nord Arena din Suceava, iar între 16.00-17.00 va fi organizat un concurs de sculptura în lemn. De diminea]a pâna seara vor putea fi g\si]i unii dintre cei mai buni me[teri populari din zon\. Manifest\rile se vor încheia cu un spectacol propus publicului de c\tre Ansamblul “Ciprian Porumbescu”, între 17.30 [i 20.00, apoi un bal popular animat de Fanfara 10 Pr\jini. Un foc de artificii va completa seara dedicata Festivalului “}ara Fagilor, în Moldova lui {tefan cel Mare”, în jurul orelor 23.00. (O.S.)

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …