Monday , May 13 2024

Ilinca Vandici in lacrimi la despartirea de Marica

S-au iubit nebuneste timp de doi ani, au facut eforturi sa reziste ca si cuplu, desi distanta si zvonurile de infidelitate din partea lui Ciprian le-au pus mereu relatia la incercare. Insa, in urma cu o luna, paharul s-a umplut, iar Ilinca Vandici si Ciprian Marica au hotarat ca e mai bine sa-si vada fiecare de drumul lui. Despartirea este definitiva, iar Ilinca a recunoscut ca i-a fost greu sa accepte aceasta schimbare in viata ei: “Este adevarat ca ne-am despartit, a trecut ceva vreme de atunci. Distanta a fost un motiv, dar mai sunt si altele, despre care nu vreau sa vorbesc. A fost greu, pentru ca ne-am iubit, am suferit si am si plans dupa despartire, asa cum este normal, pentru ca au fost doi ani foarte frumosi. Ciprian este un barbat extraordinar, asa l-am cunoscut si asa a ramas. Este greu totusi sa ai o relatie la distanta”, a declarat Ilinca pentru CANCAN.
Se pare ca fotbalistul care locuieste in Germania i-a impus vedetei sa renunte la proiectele profesionale si sa se mute alaturi de el.

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …