Friday , May 10 2024

Si-a omor=t tatal cu ciocanul si cutitul

Un omor incredibil s-a petrecut `n comuna Bosanci, `n noaptea de vineri spre s=mb\t\, un b\rbat de 52 de ani omor=ndu-[i cu bestialitate tat\l de 74 de ani n Tribunalul Suceava a dispus trimiterea criminalului `n arest preventiv pentru o perioad\ de 29 de zile
Un b\tr=n din Bosanci, despre care cons\tenii spun c\ avea deficien]e de vorbire, a murit sub loviturile brutale ale fiului s\u. Drama care s-a ab\tut asupra familiei Fodor a [ocat [i `ntristat pe localnici, cruzimea cu care a fost ucis bietul b\tr=n de fiul s\u `ngozindu-i pe cons\tenii acestora. Crima s-a petrecut `n toiul nop]ii de vineri spre s=mb\t\, fiul b\tr=nului, de altfel un b\rbat `n toat\ firea, `n v=rst\ de 52 de ani, `ncerc=nd s\ ascund\ oribila fapt\. Astfel, conform unui comunicat de pres\ al Inspectoratului de Poli]ie Jude]ean (IPJ) Suceava, abia la ora 15.38 a zilei de s\mb\t\, lucr\torii Sec]iei de Poli]ie Bosanci au fost sesiza]i prin 112 cu privire la faptul c\ Emilian F., de 75 ani, din localitate ar fi decedat în locuin]a sa. „La fa]a locului s-a deplasat echipa operativ\ complex\ a Poli]iei, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lâng\ Tribunalul Suceava”, se precizeaz\ `n comunicatul respectiv. ~n urma cercet\rilor, s-a stabilit c\ „la 26 august, în jurul orei 23.00, pe fondul unor neîn]elegeri, Gheorghe F., de 52 de ani, din comuna Bosanci, i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan [i un cu]it tat\lui s\u, Emilian F., de 74 ani, provocându-i leziuni, care în scurt timp au dus la deces”.
Din c=te povestesc unii cons\teni, fiul b\tr=nului nu era c\s\torit [i nu mai lucra de c=teva luni, obi[nuia s\ consume b\uturi alcoolice [i s-ar p\rea c\ disputele cu tat\l s\u erau ceva mai vechi. Medicul legist prezent la locul incidentului a concluzionat provizoriu c\ „moartea a fost violent\, ea s-a datorat [ocului hemoragic cu hemoragie extern\, instalat\ ca urmare a sec]ion\rii pachetului vasculo-latero-cervical bilateral. Leziunile s-au putut produce prin loviri active repetate cu un corp în]ep\tor – t\ietor.”
Cercet\rile sunt continuate sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de omor calificat, autorul fiind re]inut pe baz\ de ordonan]\ pentru 24 de ore. Dac\ instan]a `l va g\si vinovat, atunci infractorul risc\ pentru uciderea tat\lului s\u `ntre 15 [i 25 de ani de `nchisoare. Gheorghe Fodor a fost introdus în arestul IPJ Suceava, ieri fiind prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventiv\. Instan]a [i-a `nsu[it propunerea, Gheorghe Fodor urm=nd s\ stea dup\ gratii, `n arest preventiv, 29 de zile. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Fiecare elev de la Liceul cu Program Sportiv are propriul dulăpior pentru rechizite și lucruri personale. Telefoanele vor fi ”încuiate” în timpul orelor

În urmă cu un an de zile, conducerea Liceului cu Program Sportiv Suceava implementa, în …