Wednesday , May 1 2024

Foresta și Bucovina Rădăuți se întâlnesc în ultima etapă din acest an

Cele două formații se înfruntă sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Areni. Intr-un alt meci al rundei a XV-a din Liga a III-a, Şomuz Fălticeni evoluează pe terenul Ştiinței Miroslava. La meci pot asista doar spectatorii vaccinați.

Foresta primește sâmbătă, cu începere de la ora 13.00, pe stadionul Areni, replica Bucovinei Rădăuți, într-un meci contând pentru ultima etapă programată în acest an în Liga a III-a.

De la aceiași oră, Şomuz Fălticeni are șansa să rămână în calcule pentru calificarea în play-off, cu o victorie la Uricani, împotriva Ştiinței Miroslava.

Conform noilor hotărâri guvernamentale, la aceste meciuri pot participa doar spectatorii vaccinați împotriva SARS-CoV-2.

Programul etapei a XV-a:

CSM Bacău – Ceahlăul Piatra Neamț

Dante Botoșani – Sporting Vaslui

Hușana Huși – CSM Pașcani

Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți

Ştiința Miroslava – Şomuz Fălticeni.

În meciurile directe din turul campionatului s-au înregistrat următoarele rezultate: Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava 3-1 și Şomuz Fălticeni – Ştiința Miroslava 0-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …