Tuesday , April 30 2024

Fată de 14 ani din Chilișeni, dată dispărută și căutată de poliție, găsită plimbându-se cu iubitul prin Șcheia

Duminică, la orele 15:18 polițiștii din Ipotești au fost sesizați prin  112 de către numitul S. Benone, din satul Chilișeni, comuna Udești,  despre faptul că sora sa, Bianca, în vârstă de 14 ani a plecat voluntar de la domiciliu în dimineața de 21.11.2021.

politia, masina noua Obiectiv

Fata în vârstă de 14 ani are domiciliul în satul Chilișeni, comuna Udești, în comunitatea de rromi, unde locuiește împreună cu părinții și frații săi. Duminică dimineață, părinții S. Gheorghe și Brîndușa, împreună cu fiul S. Benone, au plecat cu atelajul hipo proprietate la Piața Agroalimentară din localitatea Verești. Minora S. Bianca a rămas la domiciliu împreună cu un nepot în vârstă de 10 ani, care prin jurul orei 09:00 a plecat la joacă.

Părinții au ajuns la domiciliu în jurul orei 10:30 și l-au găsit doar pe nepot, care le-a spus că nu știe nimic de S. Bianca, pe care inițial a lăsat-o acasă. Rudele au căutat-o pe minoră pe raza satului Chilișeni însă nu au găsit-o motiv pentru care în jurul orei 15:30 au sunat la  112.

În urma sesizării au fost efectuate verificări pe raza comunelor Udești, Bosanci și Verești însă nu au fost obținute date care să conducă la identificarea minorei în cauză. S-a dispus darea în urmărire a minorei S. Bianca de 14 ani.

Ulterior, din investigații a rezultat că fata ar putea fi în compania lui S. Ferdinand, a fost contactată familia acestuia, care a pus la dispoziție numărul de contact al bâiatului. Fiind contactat, tânărul a răspuns și s-a constatat că cei doi se află pe raza satului Șcheia, în zona S.C.  BERMAS  S.A., ulterior fiind identificați de patrula din cadrul S.P.R. 9 Șcheia, pe strada Humorului.

În urma audierii efectuată în prezența mamei sale, minora S. Bianca a declarat că vorbește cu S. Ferdinand de circa o lună și duminică, la ora 11:00 a plecat de bunăvoie de la domiciliu, s-a întâlnit cu S. Ferdinand care a venit după ea cu un taxi și împreună au plecat în municipiul Suceava. A rămas împreună cu acesta până la identificarea sa de către organele de poliție, timp în care s-au plimbat prin municipiul Suceava, nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu a fost abuzată în vreun fel.

S. Bianca a fost încredințată familiei, respectiv mamei sale, urmând să fie informată, prin adresă, D.G.A.S.P.C. Suceava cu privire la situația minorei.

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …