Friday , May 3 2024

Doi răniți în urma unui accident între trei mașini, la ieșirea din Suceava spre Moara

Duminică, în jurul orei 12.50, U. Gabriel, de 20 de ani, din Urecheni – județul Neamț, a condus un autoturism Seat pe DJ 209C, pe raza localității Sfântu Ilie, pe direcția Moara, iar în zona magazinului Profi nu a păstrat distanța față de un autoturism Ford condus de către T. Georgeta, de 36 de ani, din Şcheia, a acroșat partea stânga spate a mașinii care circula în fața sa, după care a virat brusc stânga, a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune și cu un autoturism D. Cătălin, de 54 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului dintre cele trei mașini a rezultat rănirea lui G. Ursan, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale. De asemenea, a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere în Citroen, S.  Rodica, de 59 de ani, din comuna Moara.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …