Monday , April 29 2024

O femeie și copilul ei de de 2 ani au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un șanț nesemnalizat, săpat de-a latul unui drum din Corocăiești

Duminică seara, în jurul orei 18.00, D. Bogdan, de 30 ani, din Verești, a condus autoturismul Audi pe un drum comunal neclasificat din localitatea Corocăiești, dinspre D.C. 66, către D.C. 65, iar la un moment dat a intrat intr-un șanț transversal din beton, rezultat în urma unor lucrări nesemnalizate efectuate pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri ai autoturismului Audi, care au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale, fiindu-le stabilite următoarele diagnostice preliminare, după cum urmează: D. Loredana, de 23 ani: „contuzie gleznă stângă” și D. Mihai, de 2 ani și 4 luni: „Contuzie toraco- abdominală”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de: „vătămare corporală din culpă” și „efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public”.

Vezi si

Trei mențiuni pentru elevii suceveni, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, clasele IX- XII, a fost organizată de Inspectoratul …