Tuesday , April 30 2024

Un bătrân de 82 de ani a murit în cimitir, în timp ce îngrijea mormântul soției sale

Joi, 2 septembrie, la orele 11:15, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 despre faptul că în cimitirul din Berchișești a fost găsită o persoană căzută și pare a fi inconștientă.

În cimitirul menționat, pe o placă betonată situată între două morminte, a fost identificat cadavrul numitului Pîrcalabu Constantin de 82 de ani, din  Berchișești. La fața locului fusese chemată și o ambulanță, dar echipajul de pe aceasta nu a putut decât să constate decesul bătrânului.

Din discuțiile purtate cu fiul persoanei decedate, a rezultat faptul că în dimineața respectivă tatăl său a plecat de la domiciliul său în cimitirul comunal pentru a îngriji mormântul soției sale defuncte. De asemenea, acesta a precizat că tatăl său avea vârsta de 82 de ani și era suferind de boli cardiace incompatibile cu activități ce solicitau efort fizic.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu intenție.

Vezi si

Recomandări ale specialiștilor DSP Suceava de Sărbători: prepararea corespunzătoare a alimentelor și evitarea exceselor alimentare

Consumarea alimentelor în exces poate duce la dispepsii gastro-intestinale (greţuri, balonări, dureri abdominale difuze, scaune …