Tuesday , April 30 2024

Jennifer Lopez, cu eticheta la vedere la prezentarea Dolce&Gabbana de la Veneția

Jennifer Lopez a strălucit la prezentarea de modă Dolce & Gabbana organizată la Veneția, Italia, însă artista a scăpat din vedere un detaliu care a fost taxat de fani.

Jennifer Lopez a strălucit la evenimentul desfășurat în Piața San Marco din Veneția, unde a ales să poarte niște pantaloni și un top cu imprimeu floral peste care a asortat o capă lungă, care a impresionat, de asemenea, prin imprimeul spectaculos. De asemenea, artista a ales să-și accesorizeze ținuta cu o diademă aurie cu flori, sandale cu toc gros și platformă, precum și bijuterii masive.

Artista a ajuns la evenimentul de modă înainte să-și rupă etichetele, iar acest lucru s-a văzut perfect când o pală de vânt i-a ridicat capa. Chiar și așa, însă, artista a arătat spectaculos, iar imaginile surprinse au făcut înconjurul lumii.

Show-ul Dolce & Gabbana, numit Alta Moda, are loc în Veneția în perioada 28-30 august, într-o locație în care nu a mai fost prezentat un spectacol de modă până acum, Piața San Marco. La eveniment iau parte și alte vedete importante precum, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer etc.

peroz.ro

Vezi si

“Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Filmul “Libertate”, regia Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film de …