Monday , April 29 2024

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors, dezbrăcată, şi a spart geamurile de la platoul „Acces direct”

Atacatoarea Mirelei Vaida, prezentatoare emisiunii Acces Direct de la Antena 1, s-a întors, astăzi, dezbrăcată şi înarmată cu pietre, la clădirea în care se desfăşura show-ul TV şi a încercat din nou să intre.

Femeia, care suferă de probleme psihice, s-a întors astăzi, chiar la începutul emisiunii Acces Direct şi, la fel ca la primul atac, s-a dezbrăcat, apoi a pus mâna pe pietre şi a încercat să intre în emisiune, relatează Antena 3.

Din fericire, măsurile de securitate au fost modificate de la primul atac astfel că aceasta nu a mai putut pătrunde în clădire.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei, dar şi un echipaj medical, iar femeia a fost preluată şi dusă la spital.

Potrivit unor surse, până să fie prinsă, femeia a reuşit să spargă un geam.

“Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Cu privire la persoana în cauză facem următoarele precizări:

În data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiași post de televiziune și a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă. În urma cercetarilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Pe 19 martie 2021, aceeaşi femeie a reuşit să pătrundă în clădirea în care se desfăşura emisiunea Acces Direct, şi a aruncat cu un bolovan în direcţia Mirelei Vaida. Ca şi acum, femeia era tot dezbrăcată şi înarmată cu pietre. Din fericire, atunci, colegii Mirelei Vaida au reuşit să o imobilizeze pe femeie până la sosirea Poliţiei.

Vezi si

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut la licitație cu 1,175 milioane de lire

Un ceas de aur găsit împreună cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic …