Sunday , May 19 2024

O femeie de 54 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Fălticeni

Sâmbătă seara, la ora 20:40, A. Lucian Mihai, de 42 ani, din Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes, pe str. 1 Mai din Fălticeni, în intersecție cu str. I. Dragoslav, a surprins și acroșat cu partea față a mașinii pe numita P. Elena, de 54 ani, din localitate, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, semnalizată cu indicatoare și marcaj.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Suceava – Substația Fălticeni, personalul medical constatând decesul victimei la ora 21:39.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.

Vezi si

Candidații liberali la primăriile Comănești și Cacica, ”doi stâlpi ai Bucovinei”, lansați în prezența lui Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL și președintele Consiliului Județean Suceava, a participat vineri la lansarea a …