Tuesday , April 30 2024

Foresta testează un mijlocaș ofensiv din Republica Moldova

Ion Postică (22 de ani) provine de la Zimbru Chișinău și va fi testat de antrenorul Ivan Gvozdenovic cu ocazia meciului amical pe care „galben-verzii” îl vor disputa sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul Liceului Sportiv din Suceava în compania celor de la CSM Pașcani

Foresta are din această săptămână un nou jucător la antrenamente, este vorba de basarabeanul Ion Postică, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 22 de ani, care în turul acestui sezon a jucat la Zimbru Chișinău.

Postică, alături de ceilalți jucători ajunși pe Areni în această iarnă, vor fi testați de antrenorul Ivan Gvozdenovic cu ocazia meciului amical pe care „galben-verzii” îl vor disputa sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul Liceului Sportiv din Suceava în compania colegei de serie CSM Pașcani.

În schimb, conducerea Forestei a renunțat la ideea inregimentării lui Miguel Perez Lobato, mijlocașul spaniol fiind trimis acasă, după ce, din cauza pandemiei, nici nu a apucat să se antreneze cu sucevenii.

Pe lângă meciul cu CSM Pașcani, „galben-verzii” mai au în calendar, până la reluarea Ligii a III-a, amicale cu Gloria Buzău (6 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie) si Dacia Unirea Braila (27 februarie).

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …