Tuesday , April 30 2024

Cristina Verona a lasat prin testament averea unei prietene

Sinucigasa Cristina si mama pe care a ucis-o cu sange rece intr-un moment de ratacire au fost conduse pe ultimul drum de aproximativ 20 de apropiati. Slujba Cristinei a fost mai scurta, specifica sinucigasilor.
Alison Mutler, prietena Cristinei: “Multa lume a plans. Au fost vreo 20 de persoane, prieteni apropiati, fosti colegi si tatal lui Matei (fostul sot al cristinei, n.r.)”.
In anul 2006, la scurt timp dupa ce a divortat de sotul ei, Matei Verona, ziarista si-a facut testamentul. “Voia sa lase cuiva tot ceea ce avea. Ma tot intreba ce parere am despre faptul ca vrea sa-si faca testamentul”, ne-a povestit o persoana care a cunoscut-o indeaproape pe jurnalista care s-a sinucis. Pentru ca nu avea copii, Cristina Verona si-a lasat, prin testament, bunurile pe care le detinea unei prietene foarte vechi. “Cred ca a fost un acces de simpatie. Din cate stiu eu, se cunosteau de multa vreme. Testamentul ar trebui cautat prin casa, cu siguranta este pe undeva, daca nu cumva a si fost gasit”, ne-a mai spus sursa noastra. Astfel, inclusiv apartamentul din selectul cartier Primaverii, unde a si avut loc tragedia, i-a ramas acestei misterioase prietene. Ziarista si fostul ei sot, Matei Verona, au locuit in luxosul apartament de trei camere pana sa divorteze. La partaj, casa i-a revenit Cristinei Verona. Specialistii in imobiliare estimeaza valoarea locuintei la aproximativ 200.000 de euro. (sursa: Cancan)

Vezi si

Finanțarea autostrăzii A7 a fost aprobată de deputați

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, contractul de finanţare, în valoare de 600 de milioane …