Tuesday , April 30 2024

Individ din Milișăuți, reținut pentru că a înjurat și a amenințat o femeie și a lovit cu pumnii un bărbat din sat

În data de 3 noiembrie 2020,  polițiștii din cadrul  Poliției orașului Milișăuți au emis ordonanță de reținere pentru suspectului T. D. C. pentru săvârșirea  infracțiunile de „lovire sau alte violențe” și „amenințare”.

La nivelul subunității există înregistrate 2 dosare care la data de 03.11.2020 au fost reunite, dosare în care T. D. C., de 35 ani, din oraș Milișăuți, este cercetat pentru săvârșirea  infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”. În sarcina suspectului s-a reținut comiterea următoarele activități infracționale :

  • în data de 29.10.2020, în timp ce se afla pe câmp, S. G. a fost amenințată cu moartea și i s-au adus injurii și cuvinte jignitoare, fără niciun motiv din partea numitului T. D. C.,
  • în ziua de 31.10.2020, orele 12.00 în timp ce se afla pe strada Ciprian Porumbescu din oras Milișăuți, S. P. a fost lovit de două ori cu pumnul de către ț. D. – C..

Echipa constituită la nivelul subunității, în jurul orei 14.35 l-au reținut pe suspectului T.D.C., l-au prezentat la Parchetul de lângă Judecătoria Rădăuți, unde a fost confirmată măsura reținerii de către procurorul de serviciu. S-a constituit o escortă care l-a introdus pe suspect în CRAP al IPJ Suceava.

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …