Sunday , May 19 2024

Copil de 4 ani, dat dispărut la Bosanci. Forţe impresionante deplasate în zonă l-au căutat şi găsit nevătămat după două ceasuri

Miercuri  seara, în jurul orei 19.10 Politia Municipiului Suceava a fost sesizata cu privire la faptul ca un copil in varsta de 4 ani din comuna Bosanci a disparut in conditii suspecte.

Micutul a plecat in jurul orei 16.00 la o familie invecinata însoțit de 2 căței. Mama acestuia, observând ca temperaturile scad a vrut sa ii duca un articol vestimentar, in acel moment constatand ca nu se afla la familia respectiva. Inițial familia copilului a făcut verificari in zona, insa, ulterior, a sesizat politia.

 

In regim de urgenta s-a constituit grupa de coordonare la nivelul Politiei Municipiului Suceava,  fiind cooptate forte suplimentare pentru cautari. In zonă, unde exista și lanuri de porumb, au fost deplasati 18 politisti, sprijiniți de 4 jandarmi. La fata locului a fost deplasat si echipaj cu camera de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, autoritățile locale implicând si voluntari. De asemenea, au participat a cautari si echipaje ale ISU Suceava.
In jurul orei 21.10 un echipaj de politie din cadrul Sectiei de Poliție Rurala Scheia l-a identificat pe minor in zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 km de locul dispariției. Copilul este intr-o stare psihico-fizica buna, fiind evaluat medical de echipajul de pe ambulanta SMURD ajunsa in zona.

Putin dupa ora 22, micutul Bogdănel  a ajuns acasă. Angajatii ISU l-au monitorizat și l-au învelit într-o folie izotermă până când a ajuns acasă. “În afară de o ușoară hipotermie (avea mânuțele și piciorușele înghețate, fiindcă s-a udat tot), starea lui era bună. Paramedicii i-au schimbat hăinuțele și l-au băgat în pat, nu înainte ca micuțul să mănânce, pentru că era înfometat“, a informat ISU Suceava.

Multumim tuturor celor care s-au implicat în soluționarea acestui caz“, au transmis reprezentantii IPJ Suceava.

secretarasite

Vezi si

Candidații liberali la primăriile Comănești și Cacica, ”doi stâlpi ai Bucovinei”, lansați în prezența lui Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL și președintele Consiliului Județean Suceava, a participat vineri la lansarea a …