Tuesday , April 30 2024

CSU Suceava a bifat primele victorii în Liga Națională

32-30 cu CSM Bacău și 10-0, la “masa verde”, cu CSM Botoșani sunt rezultatele înregistrate de universitarii în ultimele două etape ale turneului de la Sfântu Gheorghe 

CSU Suceava și-a trecut în cont primele două victorii de la revenirea în Liga Națională la handbal masculin: 32-30 cu CSM Bacău și 10-0, la “masa verde”, cu CSM Botoșani.

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei au spart gheața în campionat sâmbătă, când s-au impus în fața CSM-ului din Bacău cu 32-30.

Chiar dacă a avut în față o adversară care abia a ieșit din carantină, universitarii nu au reușit să se desprindă la mai mult de două goluri pe parcursul primei reprize, scorul pauzei, 16-14, fiind stabilit din Robert Furak, dintr-o aruncare de la 7 metri.

Mai mult, pe fondul reușitelor ex-universitarului Adi Tîrzioru, autor a nouă goluri, formația băcăuană a preluat conducerea pe tabelă în ultimele zece minute de joc, la 25-23.

CSU Suceava a stat însă mai bine din punct de vedere fizic pe final și s-a impus în cele din urmă cu 32-30.

CSU Suceava: Makaria, Grigoraș – Furak (8 goluri), Oancea (7), Balasz (5), Sadovyi (3), Kobzii (3), Loic (2), Mihalcea (1), Nalbantoglu (1), Câmpan (1), Dascălu (1), Tofănel, Olariu și Manjic. Antrenor: Adi Chiruț.

 

Echipa suceveană și-a adăugat alte trei puncte în clasament de pe urma meciului câștigat duminică, la “masa verde”, cu scorul de 10-0, în fața celor de la CSM Botoșani. Confruntată cu 15 cazuri de COVID-19, gruparea botoșăneană nu s-a putut prezenta la niciuna dintre cele șase etape ale turneului de la Sfântu Gheor­ghe.

 

Cu opt acumulate în primele nouă etape ale sezonului regulat, CSU Suceava ocupă în acest moment locul 11 în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …