Tuesday , April 30 2024

CJ Suceava a emis certificatele de urbanism pentru sistemele de distribuție a gazelor naturale în comunele Adâncata și Hănțești

secretarasite


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat în cursul zilei de joi, 17 septembrie, certificatele de urbanism pentru înființare sisteme de distribuție gaze naturale în comunele Adâncata și Hănțești.

Conform unei informări transmise de CJ Suceava, aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Forăști și Valea Moldovei sau pentru comunele Zamostea, Zvoriștea (satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni, Negostina) pentru studiu de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcții.
secretarasite
„Îi îndemn și pe ceilalți primari să depună proiecte pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Spre Vatra Dornei se lucrează deja la construcția magistralei de gaze naturale iar în jurul Sucevei sunt multe localități care așteaptă gaz metan, mai ales că distanța până la magistrală nu este foarte mare și acum Guvernul dă fonduri pentru primăriile care vor să ducă gazul în localitățile lor. Avem în județul Suceava 37 de primării cu studiile de fezabilitate deja făcute”, a declarat șeful administrației județene sucevene. Unul dintre principalele proiecte pentru perioada următoare va fi dublarea numărului de persoane din județul Suceava care să fie racordate la rețelele de gaze naturale. (D.P.)
secretarasite

 

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …