Friday , May 3 2024

Katy Perry, de nerecunoscut la doua saptamani de la nastere. Ea si Orlando Bloom au o fetita

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar de curând artista a fost surprinsă la cumpărături.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar acum papparazzi au fotografiat-o pe cântăreață în oraș, la cumpărături.

În imaginile surprinse de fotografi, Katy Perry apare îmbrăcată într-o rochie midi, lejeră, cu o pereche de papuci și o șapcă. Ținuta aleasă de artistă arată, de asemenea, faptul că nu și-a recuperat silueta dinainte de naștere, însă artista este în culmea fericirii de când a devenit mamă.

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară pe 26 august. Ea și Orlando Bloom au acum o fetiță pe nume Daisy Dove Bloom, după cum au anunțat ei într-un comunicat de presă.

”Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …