Monday , April 29 2024

Lungu: S-a finalizat sistematizarea pe verticală a unor noi blocuri ANL

“Este primul minicartier de locuințe în care numărul locurilor de parcare este identic cu numărul de apartamente. Eu zic că a ieșit o lucrare bună. Sperăm ca tinerii să aprecieze ca atare. Le vom da o mână de ajutor în continuare să aducem pământ acolo ca să pună flori și să fie o atmosferă plăcută pentru toți”, a declarat primarul Ion Lungu

Primarul munici­piului Suceava, Ion Lungu, a anunțat finalizarea lucrărilor de sistematizare pe verticală la locuințele ANL din zona Metro. „Ne ținem de cuvânt. Una din promisiunile electorale a fost aceea că vom finaliza cele patru blocuri ANL. Acum sunt date în funcțiune”, a declarat primarul Sucevei. Ion Lungu – care este candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului Suceava la alegerile din 27 septembrie – a ținut să precizeze că această lucrare a făcut parte dintre promisiunile sale electorale din 2016 arătând că acolo a ieșit un minicartier care va fi apreciat cum se cuvine de tineri.

„Primăria Suceava a făcut sistematizarea pe verticală. Suntem într-o situație fericită din punctul de vedere al locurilor de parcare. Este primul minicartier de locuințe în care numărul locurilor de parcare este identic cu numărul de apartamente. Eu zic că a ieșit o lucrare bună. Sperăm ca tinerii să aprecieze ca atare. Le vom da o mână de ajutor în continuare să aducem pământ acolo ca să pună flori și să fie o atmosferă plăcută pentru toți”, a declarat Ion Lungu.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a ținut să sublinieze că investiția a costat un milion de lei bani de la bugetul local și că, inițial, s-a început cu înmânarea cheilor celor 80 de tineri, care au accesat criteriile ANL, apoi s-a promis că vor fi aduse schimbări majore zonei prin lucrări de sistematizare rutieră și amenajare a noi locuri de parcare. „Am promis și am făcut, săptămâna aceasta fiind finalizate, după realizarea locurilor de parcare, lucrările de reabilitare a str. Pictor Şerban Rusu Arbore și a trotuarelor. Acum, sucevenii care locuiesc în blocurile ANL din cartierul Obcini, zona Metro, beneficiază de 220 locuri de parcare, noi accese la scările de bloc și o stradă refăcută total”, a explicat Lucian Harșovschi. (D.P.)

 

Vezi si

Trei mențiuni pentru elevii suceveni, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, clasele IX- XII, a fost organizată de Inspectoratul …