Friday , May 3 2024

Corona-majorat. Fiica unor ambulanțieri din Vaslui și-a infectat zeci de prieteni cu care a plecat  la mare înainte de a afla rezultatul testului Covid

Fiica unor angajați ai Ambulanței Vaslui a plecat sâmbăta trecută cu trenul, cu un grup de 29 de prieteni la mare, să-și petreacă majoratul acolo, fără să știe că era bolnavă de Covid-19, relateaza Digi 24.

La recomandarea părinților, tânăra făcuse un test înainte de plecare, dar nu a mai așteptat rezultatul acasă. Așa că a plecat la Costinești, cu trenul, împreună cu 29 de prieteni, cu vârste între 16 și 18 ani.

Când era la mare, fata a primit și rezultatul pozitiv la coronavirus, iar o parte dintre prietenii ei au început să aibă simptome.

Adolescenta și-a anunțat părinții.

Tinerii ar fi trebuit să se întoarcă acasă tot cu trenul, dar pentru că ar fi pus în pericol și alte persoane, după ei a fost trimis un microbuz al ISU.

În această dimineață, au fost aduși 17 tineri, care au fost internați pentru 48 de ore la spitalul din Bărlad.

Microbuzul s-a întors la Costinești pentru a-i aduce acasă și pe ceilalți 13 tineri.

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …