Thursday , May 2 2024

Individ din Berchișești băgat în arest pentru că a fost prins beat și fără permis la volanul mașinii unui consătean

Duminică, 2 august 2020, în jurul orelor 00.02, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției Gura Humorului, pe str. Pricopie Jitariu, din localitatea Berchișești, în apropierea intersecției cu D.J. 209C, a oprit pentru control autoturismul marca Audi A4, condus de A. G., de 27 ani, din localitate.

Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

După ce s-au efectuat verificări în bazele de date ale Poliției, s-a constatat faptul că A. G. nu posedă permis de condu­cere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a deținătorilor de autovehicule din România, s-a constatat faptul că autoturismul marca Audi A4, aparține numi­tului B. V., din Berchișești, șoferul A.G.  declarând faptul că a sustras autoturismul din fața casei sale, în timp ce deținătorul acestuia se afla în casă, urmând a se stabili cu exactitate aceste aspecte în cursul anchetei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de: „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Duminică dimineață, începând cu orele 05.30, în conti­nuarea cercetărilor, față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Vezi si

Ipoteză șocantă: Șoferul fugar de la Moara și-ar fi ucis intenționat victima

Anchetatorii au o nouă ipoteză în ceea ce privește tânărul ucis miercuri dimineață în localitatea …