Monday , April 29 2024

Pensionarii suceveni au depus aproape 3.000 de cereri pentru a pleca în vacanță în luna iulie. Au fost aprobate doar 22

Pensionarii suceveni, care par foarte puțin speriați de pandemia de coronavirus, s-au “bătut” pentru bilete în stațiunile 1 Mai și Nicolina 

pensionari, statiune, Obiectiv, Suceava, stiri, 1 Mai

Casa Județeană de Pensii Suceava a primit doar 22 de bilete de tratament pentru luna iulie, acestea reprezentând seria a X-a de bilete alocate în acest an, județului nostru.

Numărul este foarte mic, deoarece pentru această perioadă au fost depuse 2.871 de cereri. Pensionarii suceveni pot alege între stațiunile 1 Mai și Nicolina. Puține bilete de tratament a primit județul nostru și în seria precedentă, când doar 14 pensionari au plecat în vacanță, cu bani puțini, în stațiunea 1 Mai.

Conducerea Casei Județene de Pensii Suceava, a explicat, prin vocea directorului Constantin Boliacu, care sunt cauzele alocării unui număr atăt de mic de bilete de tratament. ”S-au redeschis doar unitățile de cazare din proprietatea Casei Naționale de Pensii. Când se vor încheia contracte și cu alte unități de cazare, va crește și numărul biletelor”, a menționat Constantin Boliacu. (C.R.)

 

Vezi si

Trei mențiuni pentru elevii suceveni, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, clasele IX- XII, a fost organizată de Inspectoratul …