Tuesday , April 30 2024

Tânăr din Mitoc cu un permis de conducere fals, cumpărat cu 200 de euro de la un ucrainean, prins conducând un Audi aflat sub sechestru  

Sâmbătă dimineață, la ora 09:05,  pe DJ 175 din Pojorâta, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism marca Audi.  La volanul autoturismului a fost identificat C. A., de 26  ani, din Mitocu Dragomirnei. După verificarea în baza de date s-a stabilit că autoturismul face obiectul unui sechestru, conform unui dosar de executare.

Politie, masina, Obiectiv

Cu ocazia verificării documentelor prezentate, respectiv a permisului de conducere, având suspiciuni cu privire la legalitatea acestuia, existând posibilitatea de a prezenta un document fals, s-a procedat la verificarea  în bazele de date ale  Poliţiei, ocazie cu care s-a constatat că numitul C. A. nu  figurează ca deținător de permis de conducere valid pentru nicio categorie de vehicule. Fiind întrebat, susnumitul declară verbal faptul că a obținut permisul de conducere fals în anul 2017, contra sumei de 200 euro, de la un cetățean ucrainean pe care nu-l cunoaște și că știa că nu are dreptul de a conduce nici o categorie de vehicul pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’, ,,falsul material în înscrisuri oficiale” și ,,uzul de fals”.

Vezi si

Recomandări ale pompierilor suceveni pentru petrecerea în siguranță a minivacanței de 1 Mai și Paști

 În perioada premergătoare și pe timpul minivacanței de 1 Mai și a sărbătorilor prilejuite de …