Sunday , May 19 2024
Breaking News

Daune de 400.000 lei cerute de o firma unei femei care a vândut `n Suceava produse contrafacute

O femeie din Boto[ani care vindea diverse aparate contraf\cute ale unei firme de renume este urm\rit\ penal, iar firma afectat\ s-a constituit parte civil\ cu suma de 400.000 de lei.
Poli]ia Jude]ean\ Suceava a informat c\ Parchetul a dispus începerea urm\ririi penale fa]\ de Liliana H. (49 ani) din municipiul Boto[ani pentru punerea în circula]ie a unui produs purtând o marc\ identic\ sau similar\ cu o marc\ înregistrat\ pentru produse identice sau similare [i care îl prejudiciaz\ pe titularul m\rcii înregistrate.
Potrivit cercet\rilor, în data de 3 ianuarie 2011, în cadrul unei ac]iuni a poli]i[tilor, Liliana H. a fost depistat\ în municipiul Suceava când vindea mai multe produse industriale purtând o marc\ de renume, f\r\ a de]ine certificate de conformitate pentru marca inscrip]ionat\ [i care erau susceptibile de a fi contraf\cute.
În urma expertiz\rii produselor de titularii m\rcii s-a dovedit c\ produsele sunt contraf\cute, iar reprezentantul m\rcii se constituie parte civil\ cu suma total\ de 400.000 lei.

Vezi si

”Păltinoasa la autostradă”, proiect prezentat de Gheorghe Flutur la lansarea candidaturii liberalului Mihai Drob pentru primăria comunei

Sâmbătă, în prezența a peste 300 de oameni din Păltinoasa și Capu Codrului, a fost …