Friday , May 3 2024

Premierul Ludovic Orban, testat negativ pentru a doua oară de coronavirus

Premierul Ludovic Orban și membri ai Guvernului au primit marți dimineață rezultatul celui de-al doilea test pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ, anunță Guvernul într-o informare de presă.

”În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, mai menționează sursa citată.

Premierul a făcut primul test în data de 13 martie, după ce a venit în contact cu senatorul Vergil Chiţac, la reuniunea Biroului Politic Naţional al PNL din 9 martie. Testul din 13 martie a avut rezultat negativ si in aceeasi zi Ludovic Orban a decis să intre în izolare la Vila Lac 1, de unde a condus ședințele de guvern.

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …