Thursday , May 2 2024

Victor Ponta, declarație savuroasă în Parlament: Un singur lucru, dragă Ludovic, m-am operat de picior, n-am fost la o clinică de dezalcoolizare

Victor Ponta a venit cu o replică savuroasă la adresa lui Ludovic Orban, în timpul votului pe moțiunea de cenzură. Liderul Pro România l-a ironizat pe Premier susținând că el s-a operat la picior, nu a fost la o clinică de dezalcoolizare.

”Un singur lucru, dragă Ludovic, să știi eu m-am operat de picior, n-am fost la o cură de dezalcoolizare. Acelea sunt toate private. Și acele clinici de dezalcoolizare, de azi începând, le puteți plăti din bani publici. Succes!” a spus Victor Ponta, în fața Parlamentului.

”Închei prin a vă spune că cel mai tare m-a mirat nu demagogia voastră, ci că l-am auzit pe un alt lider politic că are o atitudine critică privitor la spitalele private. Păi unde s-a operat domnia sa, nu într-un spital privat? Dar nu într-unul din România, ci unul din Turcia. Ca atare, mare atenţie faţă de nevoile românilor o avem noi, cei care guvernăm astăzi.” spusese anterior Ludovic Orban.

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …