Friday , May 3 2024

Fum intr-o cursa Ryanair Bucuresti-Londra. Avionul s-a intors pe Otopeni

Probleme la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucureşti şi ar fi trebuit să ajungă la Londra. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de a reveni la sol.

În cele din urmă, aeronava s-a întors și pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12:00 după ce a survolat o oră Bucureștiul.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40.

După decolare, a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma din combustibil.

În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

sursa foto: digi24.ro

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …