Monday , April 29 2024

Din iulie, zboruri Suceava – Viena. Flutur: Viena este un aeroport cu foarte multe conexiuni internaționale și eu cred că este o deschidere foarte importantă”

Președintele Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat vineri, 17 ianuarie 2020, că de la începutul lunii iulie 2020 compania Wizz Air va opera zborul Suceava – Viena și retur.

Conform presedintelui CJ Suceava, incepand cu data de 3 iulie 2020 vor fi doua zboruri saptamanale, luni si vineri, iar cursa  Viena – Suceava va decola la ora 18.50 și va sosi la Suceava la ora 21.20. Cursa aeriană Suceava – Viena va decola de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 21.55 și va ajunge în Austria la 22.30. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Airbus cu 230 de locuri.

“Este o noutate și o bucurie pentru suceveni, pentru zona noastră. Viena este un aeroport cu foarte multe conexiuni internaționale și eu cred că este o deschidere foarte importantă. Sper  că vor veni cu această cursă și turiști, dar și oameni de afaceri. Noi cu cei de la Wizz Air am avut o colaborare foarte bună în patru ani, perioadă în care au fost 900.000 de pasageri transportați din sau spre Suceava, în mai multe direcții. Acum avem a șasea direcție externă. Este rodul acțiunilor de promovare a județului Suceava și a Bucovinei”, a declarat presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

De asemenea, el a anuntat, “in premiera”, că a depus vineri, 17 ianuarie,  la Ministerul Dezvoltării dosarul de autorizare a parcului industrial Bucovina 1, pe 14 hectare, în apropierea Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava.

 

Vezi si

Trei mențiuni pentru elevii suceveni, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, clasele IX- XII, a fost organizată de Inspectoratul …