Monday , April 29 2024

Oprah si-a luat "la revedere" de la telespectatori intr-un show grandios

Oprah Winfrey, vedeta de televiziune care a cucerit iremediabil milioane de americani, inchide poate cel mai important capitol din viata ei. Oprah a filmat si ultima emisiune, incheind o legenda care a durat 25 de ani.
Vedeta si-a luat ramas bun de la fani in stil mare: pe un stadion urias, avand alaturi nume grele ca Madonna, Tom Cruise sau Tom Hanks.
Mii si mii de fani au luat cu asalt orasul Chicago, asteptand rabdatori la cozi uriase pentru a-si vedea idolul in carne si oase. Cine a prins un bilet la show-ul de adio al lui Oprah Winfrey s-a putut considera un om norocos. Numai 13.000 au si intrat insa in arena, desi aproape 155.000 s-au inscris la loterie pentru a castiga un bilet.
Emisiunea in doua parti botezata “Oprah! Un adio spectaculos” a avut parte de invitati de prima mana.
Tom Hanks a intrat pentru o seara in rolul moderatorului, lasand-o pe extrem de emotionata Oprah sa primeasca mesaje de la fani si de la vedetele pe care le-a intervievat in cei 25 de ani de cariera.
Au urmat pe rand Michael Jordan, Jerry Seinfeld, Madonna sau Tom Cruise.
Oprah a anuntat in noiembrie 2009 ca, dupa 25 de ani, va pune capat talkshow-ului care a inregistrat audiente record. (stirileprotv.ro)

Vezi si

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut la licitație cu 1,175 milioane de lire

Un ceas de aur găsit împreună cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic …