Wednesday , September 22 2021

CBS plătește cel puțin 7 milioane dolari firmei lui Oprah pentru interviul cu prințul Harry și Meghan

CBS plătește o taxă de licență cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey prințului Harry și ducesei de Sussex, potrivit Wall Street Journal care citează persoane apropiate tranzacției, transmite Mediafax.

Rețeaua vrea aproximativ 325.000 de dolari pentru 30 de secunde de publicitate în timpul interviului, spun companiile de publicitate, aproape dublu față de teriful normal.

Interviul de două ore este programat duminică seara la CBS, după populara emisiune de știri „60 de minute”.

Ca parte a acordului dintre CBS și Harpo Productions, compania de producție a lui Oprah Winfery, rețeaua are, de asemenea, drepturi de licențiere pe piețele internaționale. În Marea Britanie, interviul va fi difuzat luni pe ITV. CBS este o unitate a ViacomCBS Inc.

O purtătoare de cuvânt a spus că prințul Harry și Meghan Markle nu primesc bani pentru interviu.

Harpo a oferit interviul către NBC, deținut de Comcast Corp. și către ABC, rețeaua TV deținută de Walt Disney.

Oprah Winfrey are legături cu CBS. Ea a fost o scurtă perioadă membru al echipei „60 de minute” și a fost prietenă de mult timp cu prezentatorul CBS News Gayle King. În plus, CBS deține compania care a distribuit talk-show-ul său zilnic.

Interesul pentru interviu a crescut în ultimele zile, după ce au fost lansate clipuri care îl promovează, în care cuplul a vorbit despre motivul pentru care doresc să părăsească Palatul Buckingham.

Vezi si

Ed Sheeran, adevărul inconfortabil despre galele americane de premiere a artiștilor: „Pline de ură”

La câteva zile de la gala MTV VMA 2021, Ed Sheeran a vorbit despre aceste …