Monday , April 29 2024

Un bărbat fără permis aflat la volanul unui BMW a intrat într-o mașină parcată, la Bădeuți

Un echipaj de poliție din Milișăuți, care patrula joi pe raza localității Bădeuți, a observat pe un câmp din apropierea DN 2Hdouă autoturisme avariate. Echipajul de poliție a oprit pentru a stabili ce s-a întâmplat și a constatat că A. Constantin, de 21 de ani, din Bădeuți conducea autoturismul marca BMW (înmatriculat în Marea Britanie) pe direcția Rădăuți – Suceava, dar nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi care era parcat pe acostament, în fața porții unui imobil, autoturism ce îi aparține lui Ion L., din Bădeuți.

În urma tamponării a rezultat avarierea celor două autoturisme, fără a fi victime. Celor doi conducători auto li s-au solicitat documentele lor și ale autoturismelor implicate în accident, ocazie cu care s-a constatat că A. Constantin nu posedă și nici nu a posedat vreodată permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

Cei doi șoferi au fost conduși la sediul Poliției Milișăuți pentru efectuarea de verificări suplimentare, unde a ieșit la iveală că autoturismul marca BMW nu are poliță RCA obligatorie valabilă, Constantin A. fiind sancționat contravențional în acest sens cu amendă și măsura complementară de reținere a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare și a certificatului.

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, însă nu consumaseră băuturi alcoolice, rezultatele fiind 0,00 pentru ambii.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți. (O.S.)

 

Vezi si

Trei mențiuni pentru elevii suceveni, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, clasele IX- XII, a fost organizată de Inspectoratul …