Saturday , May 4 2024

Noi probe găsite la perchezițiile din cazul Caracal: o posetă albastră care nu aparține nici Luizei, nici Alexandrei

Anchetatorii au identificat, la percheziția mașinii lui Gheorghe Dincă, și o poșetă albastră care nu este a fetelor, Luiza sau Alexandra, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Informația a fost confirmată și de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că procurorii au identificat, atunci când au verificat prima oară mașina lui Gheorghe Dincă, o poșetă albastră. Această poșetă nu este nici a Luizei, nici a Alexandrei, arată aceleași surse.

Informația a fost confirmată și de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei. Cumpănașu a mai spus că în mașina lui Dincă au mai fost găsiți doi cercei, însă doar unul îi aparținea Alexandrei. La momentul dispariției, Luiza avea un rucsac, care nu a fost găsit.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei Măceșanu. Însă din oasele identificate în pădure nu a putut fi identificat un profil ADN.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …