Sunday , April 28 2024

Autorul crimelor din Caracal le-a spus anchetatorilor ce a făcut cu cadavrele 

Avocatul criminalului din Caracal a confirmat jurnalistilor că Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor ce a facut cu cadavrele celor două fete pe care le-a sechestrat. Dincă și-a recunoscut duminică, la prânz, faptele.

Anchetatorii au căutat, timp de trei zile, urme în casa și curtea bărbatului. În cenușa dintr-un butoi se aflau mai multe rămășițe umane, inclusiv 21 de dinți.

Inițial, în declarația din fața anchetatorilor, Gheorghe Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga țânțarii.

Gheorghe Dincă a recunoscut modul de săvârșire a faptelor, a spus duminică avocatul apărării, Bogdan Alexandru, atunci când a fost întrebat de jurnaliști dacă suspectul a indicat locul unde se află cadavrele.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simțit rău.

„La ora 20 se reia audierea. Are păreri de rău, de asta a și ajuns în situația în care i s-a făcut rău. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut la faptele săvârșite. A dat detalii, dar nu pot să le spun. Sunt chestiuni care țin de bucătăria internă a Parchetului. Mi-a spus că azi-noapte aproape nu a dormit deloc”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut șiu Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea, doar că a intervenția autorităților a venit prea târziu.

digi24.ro

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …