Sunday , April 28 2024

LPS Suceava s-a calificat la turneul final cu grupa de junioare IV

Tinerele handbaliste pregătite de Florin Ciubotariu au obținut biletele pentru ultima fază a competiției din postura de câștigătoare a turneului semifinal de la Suceava

LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campinatului Național de handbal feminin pentru junioare IV.

Echipa pregătită de Florin Ciubotariu a obținut biletele pentru ultima fază a competiției din postura de câștigătoare a turneului semifinal organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Suceava.

Ieșite din faza grupelor cu maximum de puncte, tinerele handbaliste de la LPS Suceava s-au impus apoi în finală, în fața celor de la OK Sport Onești, cu scorul de 33-32, după trei serii de aruncări de la șapte metri.

Gazdele au obținut și trei dintre premiile individuale prin Alisia Roman (cea mai bună extremă), Maria Gîtman (cel mai bun inter dreapta) și Erato Chiriazic (MVP-ul turneului).

LPS Suceava: Amalia Cocârlă, Natalia Dumitraș, Alisia Roman, Ariana Râșca, Andreea Lazarovici, Andreea Codreanu, Ilinca Lahman, Alexia Petruneac, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Erato Chiriazic, Iulia Ailenei, Daria Bălan, Ayana Negru, Maria Gîtman, Carmina Norocel, Ioana Bota, Ioana Bălan, Ştefania Cunițchi și Emily Solcan. Antrenor: Florin Ciubotariu.

LPS Suceava s-a calificat la turneul final din luna iunie alături de LPS Suceava, OK Sport Onești, Sporting Ghimbav și Szejke Odorheiu Secuiesc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …