Tuesday , April 30 2024

Un individ care are 4 dosare penale pentru violență domestică, încătușat de polițiști și dus la Psihiatrie după ce și-a bătut din nou nevasta

Joi, 17 ianuarie, la ora 15.30, polițiștii din cadrul compartimentului Proximitate au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în decursul aceleiași zile, în jurul orei 15.00, soțul său, O. Petru, de 57 de ani, a agresat-o fizic în apartamentul unde locuiesc aceștia din municipiul Suceava.  Polițiștii au întocmit dosarul penal privind infracțiunea de „violența în familie”.

S-a completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se un risc iminent, s-au verificat plângerile înregistrate la nivelul Politiei Municipiului Suceava, unde s-au constatat 4 dosare penale înregistrate din anul 2011 până în prezent, îndreptate împotriva lui O. Petru pentru violență domestică.

Polițiștii s-au deplasat la locuința comună a susnumiților pentru a pune în aplicare ordinul de protecție și înlăturarea agresorului din domiciliu. La fața locului, O. Petru se afla în stare vădită de ebrietate, necooperant, agitat și cu un comportament imprevizibil, motiv pentru care a fost încătușat, i s-a adus la cunoștință măsurile dispuse prin ordinul de protecție și drepturile pe care le are, după care a fost condus și internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni pentru a primi tratament de specialitate.

 

 

Vezi si

Primarul Lungu: A fost semnat contractul pentru noua autobază destinată transportului metropolitan

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, marți dimineață, că a fost semnat contractul de …