Tuesday , April 30 2024

Şomuz Fălticeni și-a schimbat antrenorul în pauza de iarnă

Sefia băncii tehnice fălticenene va fi preluată de Geo Stanca (37 de ani), care va suna adunarea lotului pe data de 29 ianuarie. Şomuz s-a despărțit de nu mai puțin de nouă jucători în intersezon. Pentru completarea lotului, conducerea clubului va organiza la finalul lunii o selecție ce se adresează jucătorilor din județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași 

Şomuz Fălticeni va începe pregătirile de iarnă sub comanda unui nou antrenor, în persoana lui Geo Stanca (37 de ani), care i-a luat locul lui Dan Dăscălescu, care a revenit la centrul de copii și juniori al clubului.

Fostul mijlocaș de la FC Argeș va fi ajutat pe banca tehnică a grupării fălticenene de Iulian Darabă, din postura de director sportiv și de Bogdan Grosu, ultimul fiind ­po­sesor al licenței A necesară în Liga a III-a.

Şomuz va aborda returul cu un lot schimbat aproape pe ju­mătate, în condițiile în care, în pauza de iarnă, au plecat de la echipă nu mai puțin de nouă jucători. Va­sile Padovei, Io­nuț Nechitoaia și Paul Ungureanu au încheiat cursu­rile școlii de jandarmi din Făl­ti­ceni și au plecat la sub­unitățile unde au fost repartizați, Adelin Arăpașu, Bogdan Melinte și Iulian Dotariu au fost reche­mați la FC Botoșani, în vreme ce  tinerii Cătălin Tacu, Alin Scutariu și Florin Negură au fost puși pe liber.

În schimb, gruparea fălticeneană și-a putea completa lotul cu Damin (FC Botoșani II), Luchian (Zimbrul Siret), plus alți trei-patru jucători din Liga a IV-a suceveană. De asemenea, până la startul pregătirilor, programat pe data de 29 ianuarie, conducerea clubului a anunțat că va organiza un selecție care se adresează jucă­torilor din județele Suceava, Neamț, Botoșani și Iași, cei interesați fiind rugați să ia legătura cu Iulian Darabă, prin intermediul numărului 0745.125.989.

Până în acest moment, fălticenenii au perfectat două meciuri amicale, cu FC Botoșani II (3 februarie) și Foresta Suceava (16 februarie).

Clasată la finalul turului pe locul 11 în clasamentul seriei întâi din Liga a III-a, Şomuz Fălticeni va relua campionatul pe 2 martie, cu o deplasare pe terenul celor de la CSM Focșani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Fo­to: Cronica de Fălticeni)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …