Tuesday , April 30 2024

Trei oameni răniți în urma unui accident provocat de un șofer băut, la Cumpărătura

Luni seara, în jurul orei 17.50, M. Constantin, de 39 ani, din comuna Bosanci, în timp ce conducea autoturismul Audi A4, pe DN. 2, având direcție de deplasare Suceava-Fălticeni, în zona localității Cumpărătura, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, cât și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra volanului și pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul Ford Focus, care circula din direcția Fălticeni-Suceava, condus regulamentar de S. L., de 28 ani, din comuna Pîrtești de Jos.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv  a lui S. L., în calitate de conducător auto al autoturismului Ford Focus și a lui C. L., de 22 ani, din Bădeuți, pasageră pe locul dreapta față în autoturismul Ford Focus, cele două victime fiind transportate la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale. În jurul orei 20.30, la UPU Suceava s-a prezentat și F. Ioan, de 40 de comuna Rozavlea, jud. Maramureș,  care a declarat că a fost victimă a accidentului rutier produs, fiind pasager pe locul dreapta față în autoturismul Audi A4.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul lui M. Constantin, șoferul Audi A4 și negativ în cazul celuilalt șofer. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …