Tuesday , April 30 2024

Dragnea cere amnistie si gratiere, ca nu e ca si cum ar da "o bomba atomica": Nu mai ezitati!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut Guvernului, in Consiliul National, sa nu mai ezite cu ordonanta pe amnisti si gratiere.

“Cuvintele amnistie sau gratiere reprezinta un fel de blasfemie? E ca si cum ne-am gandi ca avem o bomba atomica si ne gandim daca sa o folosim sau nu impotriva UE sau a lumii… Eu nu ma tem sa pronunt aceste cuvinte.
Daca cineva gaseste alte instrumente care sa rezolve in totalitate si sa repare toate nedreptatile care s-au intamplat in Romania, toate abuzurile din justitie altfel decat prin amnistie si gratiere va avea tot sprijinul.
Daca nu, nu mai ezitati! Nu stiu cand, nu stiu cum, dar PSD-ALDE are aceasta obligatie, sa repare nedrepatteile. Si ca sa nu-si mai taie venele cei din presa cu epoleti, platiti de Sorosica, prin bitcoins – inventati ceva, gasiti o prevedere intr-o decizie a CCR, o virgula, sa spuneti – ‘aceste acte nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea’ si inchideti subiectul”, a spus Dragnea.
Anterior, vicepresedintele PSD Marian Oprisan a cerut de asemenea deschis amnistie si gratiere.
Si Tariceanu, prezent la Consiliul PSD, a cerut de asemenea “momentul zero”, sustinand ca deja este blocat statul din cauza justitiei.
ziare.com

Vezi si

Atenționare MAE: Greve în lanț pe Aeroportul Heathrow din Londra. Prima, a Poliției de Frontieră, până pe 2 mai

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Unit al Marii …