Tuesday , April 30 2024

Un bărbat care a furat o mașină din Dorohoi, prins în parcare la Shopping City

Sâmbătă dimineață, în jurul orei  09.05, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de polițiștii din Dorohoi despre faptul că în dimineața respectivă, în jurul orei 07.00 , a fost sustras de pe raza municipiului Dorohoi un autoturism marca VW Bora de culoare verde.

În parcarea Shopping City Suceava a fost identificat autoturismul menționat, care era parcat și asigurat corespunzător. Patrula de siguranță publică s-a poziționat la o distanță considerabilă de autoturismul în cauză pentru a nu putea fi observată, polițiștii supraveghind autoturismul în cauză. După aproximativ 10 minute patrula de poliție a observat un tânăr care s-a deplasat la autoturism, l-a dezasigurat și a urcat în interior, pornind motorul cu intenția de a pleca de la fața locului.

Mașina respectivă a fost blocată imediat cu autospeciala de poliție și ulterior a fost legitimat conducătorul auto, stabilind că se numește M. Constantin, în vârstă de 24 de ani, din comuna Broscăuți, județul Botoșani. Acesta a recunoscut că a sustras în autoturismul de pe raza municipiului Dorohoi.

Individul a fost condus la sediul Secției de poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor, fiind ulterior predat împreună cu autoturismul sustras polițiștilor de la Dorohoi. (O.S.)

 

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …