Tuesday , April 30 2024

Unde a urmărit Prințul William meciul Angliei cu Panama

Anglia a reușit scorul Campionatului Mondial în partida cu Panama (6-1), meci în care Harry Kane a reușit un hat-trick și a devenit golgheterul la zi al Cupei Mondiale. Succesul naționalei “Albionului” a fost urmărit peste tot în lume.
printul william meci

În ziua meciului în care Anglia surclasa Panama, prințul William a început un turneu în Orientul Mijlociu. Prima oprire a fost făcută în Iordania, acolo unde a fost primit de prințul Hussein bin Abdullah al Iordaniei.
Cunoscut ca un fan împătimit al naționalei Angliei, fiind totodată și președintele onorific al Federației de fotbal engleze, Ducele de Cambridge nu putea să rateze meciul favoriților de la Cupa Mondială. Așa că, acesta a stabilit cu Hussein bin Abdullah să urmărească împreună partida, într-o locație de lux din Amman. Pentru că programul nu le-a permis, cei doi au urmărit partida seara, înregistrată, fără să cunoască însă scorul. De înregistrarea partidei s-au ocupat cei din staff-ul iordanianului. De asemenea, Prințul William este primul membru al Casei Regale care va întreprinde vizite oficiale în teritorii israeliene şi palestiniene.
Partida dintre Anglia și Panama a fost urmărită de peste 25 de milioane de fani . Anglia este una dintre cele mai vizionate naționale de lume. Primul meci al englezilor la Cupa Mondială, cel cu Tunisia, a depășit ca audiență și nunța Prințului Harry.
Anglia este deja calificată în optimi și visează la al doilea titlu mondial din istorie, după cel câștigat în 1966.
digisport.ro

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …