Thursday , May 2 2024

O femeie din Dolhasca a vrut să-şi ia viaţa pentru că soţul o înşeală

Femeia, mamă a trei copii, a înghiţit un pumn de medicamente. Ea a fost găsită în stare de inconştienţă de o vecinăambulanta

O femeie în vârstă de 39 de ani din Dolhasca a ajuns în stare gravă la unitatea spita­licească suceveană după ce a înghiţit un pumn de medicamente. Se pare că femeia nu a mai ţinut cont de faptul că are trei copii de crescut şi în momentul în care a aflat că soţul său o înşeală, a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa. Aşa se face că marţi după-amiază, după o ceartă cu soţul său, în urma căreia bărbatul i-a recunoscut că are pe altcineva şi vrea să divorţeze, femeia a înghiţit medicamentele pe care le avea prin casă. A fost găsită de o ve­cină care auzise ţipete şi, după ce l-a văzut pe stăpânul casei plecând, a venit să vadă ce face femeia. Vecina a găsit-o pe aceasta în pat, în stare de inconştienţă şi a sunat de urgenţă la 112 pentru a solicita ajutor specializat.

Femeia în vârstă de 39 de ani, mamă a trei copii cu vârste cuprinse între patru şi 13 ani, a fost preluată de echipajul medical, mai mult moartă decât vie, şi transportată la spitalul sucevean, unde a fost internată pentru tratament de specialitate, starea ei fiind însă foarte delicată. (C.R.)

 

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …