Tuesday , April 30 2024

Două persoane au ajuns la spital după ce o şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în şanţ, la Buneşti

O tânără de 20 de ani a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea, răsturnându-se cu ea în şanţ.Din accident a rezultat rănirea a două persoane

 ambulanta-noaptea1

La data de 11 ianuarie 2018, la ora 19.55, Paraschiva Pascar, de 20 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Opel Tigra pe DN 2, pe raza localităţii Buneşti, pe direcţia Fălticeni către Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare după o curbă la dreapta, a intrat în derapaj rotindu-se la 180 grade după care a ieşit în afara părţii carosabile spre dreapta unde s-a răsturnat în şanţ.

În spatele Opel-ului circula pe aceeaşi direcţie autoturismul Volkswagen Golf condus de Daniel Strungă, de 27 de ani, din municipiul Suceava, care  nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de maşina care circula în faţa sa, a evitat coliziunea cu Opel-ul, însă a intrat în şanţul de pe partea stângă a drumului, rezultând avarierea maşinii sale.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a două persoane, respectiv a Paraschivei Pascar şi a pasagerei sale Maria Guşă.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

Vezi si

Recomandări ale pompierilor suceveni pentru petrecerea în siguranță a minivacanței de 1 Mai și Paști

 În perioada premergătoare și pe timpul minivacanței de 1 Mai și a sărbătorilor prilejuite de …