Sunday , May 5 2024

Senatorul PSD Nicolae Badalau are dosar penal pentru ca l-ar fi lovit cu pumnii, la o nunta, pe un fost deputat PNL

Un nou episod violent s-a petrecut, sâmbătă seară, între doi lideri politici din România. Senatorul PSD Nicolae Bădălău (foto), președintele executiv al social-democraților, s-a ales cu dosar penal după ce l-a lovit pe fostul deputat PNL Marin Anton, la o nuntă la care erau invitați.
badalau

Marin Anton susţine că pesedistul l-a lovit cu pumnul şi i-a adresat mai multe injurii, motiv pentru care a depus plângere la poliție.
Oamenii legii au început deja o anchetă, iar dosarul urmează să fie preluat de Parchetul General, anunta Antena 3.
Politicianul liberal Marin Anton a povestit la Digi24 cum s-a ajuns la altercaţia cu nr.2 din PSD, Nicolae Bădălău, la o nuntă în Giurgiu, şi spune că motivul ascuns al disputei izbucnite din senin ar fi unul politic: faptul că a criticat activitatea senatorului social-democrat.
 
„Am venit la nunta copilului unui prieten, primarul din Comana, unde sora miresii este fina mea, iar când am sosit, fina mea ne-a cerut să mergem afară să vedem fetițele. Am ieșit cu nevastă-mea afară să vedem finuțele mici și afară, după ce am văzut asta, dl. Bădălău era într-un cerc de 6-7 bărbați și a început să mi se adreseze: Băi, Antoane…și înjurături, amenințări, jigniri…a culminat cu faptul că a venit spre mine și mi-a dat cu pumnul, m-a lovit cu pumnul în gură. Asta-i tot ce s-a întâmplat. După ce m-a lovit, a fost luat de acei bărbați, printre ei era și fiul lui, care, la fel de violent în limbaj și comportament, și dumnealui m-a amenințat și mă jignea. Am intrat în restaurant, eu am fost în stare de șoc 10-15 minute, m-am sfătuit cu nevastă-mea, am plecat la poliție, am relatat cazul și acum dimineață am fost la IML pentru un certificat medico-legal”, a povestit Marin Anton la Digi24.
Conflictul nu a pornit de la nimic, susține deputatul, care crede totuți că Nicolae Bădălău e supărat pentru că sunt singurul care i-a criticat activitatea politică și activitatea desfășurată de social-democrat în Giurgiu.„Probabil că supărarea dumnealui de aici vine”, a spus Marin Anton. „De aici, de la competiția politică până la limbajul și virulența și violența comportamentului e distanță mare”, a punctat liberalul. „N-ai voie nici să critici, dacă dumnealui e la putere și e mare senator în Parlamentul României și e mare prim-vicepreședinte sau vicepreședinte, al doilea om în PSD, nu ai voie să zici nimic de activitatea dumnealui”, își explică deputatul liberal ieșirea nervoasă a politicianului PSD. Marin Anton susține că a spus câteva „adevăruri față de matrapazlâcurile” din județul Giurgiu, făcute de Nicolae Bădălău, și de aici nemulțumirea. Spune însă că este pentru prima dată când are o astfel de dispută violentă cu senatorul social-democrat. „N-am reacționat în niciun fel, nici verbal, nici fizic”, a spus el, explicând că i-a fost chiar teamă că va lua bătaie de la persoanele „mai musculoase” din anturajul lui Nicolae Bădălău, iar un timp a fost șocat de cele întâmplate.
La întreaga scenă a asistat și soția deputatului liberal.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …